DOFtravel.dk har siden dets lancering i 2011 været stedet, hvor interesserede på tværs af Dansk Ornitologisk Forening - BirdLife Danmark har kunne se DOF Travels udbud af småture, busture og fuglerejser.

I dag relancerer DOF Travel sin opdaterede hjemmeside, hvor du som bruger kan se frem til en ny og mere sammenhængende oplevelse i DOF Travel universet. Hjemmesidens formål er at sikre dig et overskueligt overblik over ture og rejser du kan komme med på.

Overskuelig og tydelig kommunikation om ture og fuglerejser

Hjemmesiden vil være DOF Travels primære kommunikationskanal, og vil spille en stor rolle i at sikre dig som medlem et struktureret overblik over kommende ture og begivenheder.

Som du vil opdage er brugervenligheden i højsædet og vi har lagt os i selen for at præsentere det nye strømlinede og visuelt optimerede design for dig.

Vi glæder os også til at kunne vise DOF Travels nye webshop frem.
Med nyt design og en ny opsætning har vores webshop fået et frisk pust, der skal gøre det nemmere og mere inspirerende for dig, der benytter vores webshop. På sigt kommer der også mulighed for at betale med VISA- og Mastercard samt MobilePay.

Fra hjemmesiden har du let adgang til vores sociale medie Facebook, så du kan følge med i, hvad vi oplever på vores ture ude omkring i landet og i resten af verden.

Hjertelig velkommen til den nye hjemmeside, som du kan se det lige her...

 

Den gamle side

gammel hjemmeside

Den nye side

ny hjemmeside