Turleder hos DOF Travel

Turleder
Nikolaj Noel Christensen

Profile picture for user Nikolaj Noel Christensen
Nikolaj har kikket på fugle så længe han kan huske. Det har oftest været i Utterslev mose, som stadigvæk er hans favoritlokalitet i København blot syv minutter fra hoveddøren til barndomshjemmet, hvor det er blevet til utallige ture i tidernes løb.

Nikolaj er desuden engageret i DOF's ungdomsarbejde, som han har ledt ture for siden 2008 samt skrevet artikler til de sidste to år omhandlende alt hvad der rør sig inden for ornitologien med hovedvægt på det urbane fugleliv. Nikolaj har endvidere været inspirator til DOF's ungdoms udlandslejre i henholdsvis Polen 2008 og Slovenien 2009, samt rejst på privatbasis i det meste af østeuropa og middelhavsområdet. Senest er det blevet til en tur til Nordspanien med lammegribbe og murløber.

Dertil kommer Nikolajs store passion for fotografering, som har bragt ham tæt på tranerne ved Hornborgasjön og sort sol i Sønderjylland, ligesom kameraet altid er med i mosen og på hans rejser rundt i verden.

De sidste par år er det blevet til rejser til det Nordamerikanske med en stor forkærlighed for den amerikanske østkyst og Canada.