Turleder hos DOF Travel

Turleder
Leon Berthou

Profile picture for user Leon Berthou
Leon har været turleder for DOF København siden 1978. Leon har siddet i DOFTravel udvalget lige så længe.

Leon arrangerer og leder hovedsageligt storture i Europa og Nordafrika. Leon har arrangeret og ledet ca 45 storture der er gået til Færøerne, Neusieddler See i Østrig, Polen, Skagen, Ungarn, Rumænien, Tyrkiet, Azorerne, Mallorca, Tunesien, Kroatien og Hviderusland i 2015 og nu i 2018 og i 2019 Bulgarien og Grækenland rundtur.

Derudover 3 ture til Goa Indien, senest i Januar 2018. I 80'erne var Leon med til at arrangere og gennemføre studielejre for unge fugleinteresserede til bla Gedser og Skagen. Derudover startede og ledte Leon de succesfulde 4-5 dages cykelture til Skåne i 90'erne ca 15 ture med op til 25 cyklende deltagere. Leon lægger stor vægt på at turene er veltilrettelagte at alle får fuglene at se og at turene er fyldt med gode oplevelser og en god stemning. Leon har stor felterfaring med fuglene i over 50 år.

Udover turlederjobbet har Leon være med til at ringmærke fugle i 70'erne, deltaget i diverse fugle optællinger (Atlas). Rejst meget privat i stor dele af verden med fuglene i centrum.