Ungarn søndag 8. til søndag 15. maj 2016

Pris: 
Se under 'turens pris' nedenfor

Forårstur til Ungarn med et varieret fugleliv og spændende naturområder, hvor du får sjælen med og kun har ét overnatningssted.

Ungarn har altid været et populært rejsemål for ornitologer, og DOF Travel har haft en enkelt forårstur samt en del efterårsture dertil. Dette er den anden forårstur med Lars.
Vi skal på guidede ture og ind i hjertet af Lille og Store Hortobagy, samt Bükk-bjergene og det ind i områder som ellers ikke er forbeholdt den rejsende. 
 
I Store og Lille Hortobagy er der mulighed for stortrappe, triel og ørnevåge m.m.

Se rapport fra maj 2014 samme tur: her

Praktiske oplysninger

Lokalguide
Rob De Jung.

Indkvartering.
Vi flyver med et direkte fly fra København til Budapest tur/retur. Tidspunkter vil blive nærmere oplyst.
Ved ankomst til Budapest bliver vi hentet af vores bus og kørt direkte til Farm Lator, som ligger ved Bükk bjergene. (Knap 2 timers kørsel fra Budapest.)
Her har vi fast bopæl hele ugen. Her er ynglende mellemflagspætte, hvidhalset fluesnapper, vendehals i haven og jævnligt overflyvende kejserørn. Derudover høres og ses gråspætte, mange kernebidere, m.v.
Farm Lator er en roligt og behageligt sted at være, med venlige værter og god beværtning. På Farm Lator er der 8 dobbeltværelser. Se også:  http://www.farmlator.hu/
N.B: Der vil evt. blive mulighed for alternativt at overnatte alene, men kun for 1 person. Udgangspunktet er dobbeltværelser.

Frokost
Vi spiser morgenmad sammen på Farm Lator og smører her hver morgen vores madpakke til dagens tur. Hver aften samles vi og spiser på Farm Lator. Her byder værten på en 3-retters menu, en lokal forret, hovedret (Typisk en egnsret.) + vin og efterfølgende dessert.

Aktivitetsniveau
Der er mange muligheder for ture i nærliggende omgivelser, bl.a. til biæderkoloni, ligesom der tilbydes fotografering fra fotoskjul.
De daglige ture er i vid udstrækning lagt an på gåture af 2-4 timers varighed.

Program;
Se vedhæftet fil her

Turens pris
Turens pris bliver ca. kr. 8900 for 10-15 deltagere og ca. kr. 10.200 for 7-9 deltagere. Prisen inkluderer fly og al transport i egen bus i Ungarn, overnatning på Farm Lator med fuld pension (Tillæg for enkeltværelse 700), eftermøde der afholdelse i Jylland, lokalguider og DOF Travel-service.

Tilmelding
Tilmelding til turen kan ske ved at indbetale et depositum på kr. 1.700 til DOF Travel mærket "Ungarn 2016". Husk også at skrive navn, adresse, antal personer, telefonnummer og e-mail-adresse, efterfølgende vil du modtag en bekræftelse på din tilmelding.

Forsikring
Inden du rejser til udlandet skal du altid undersøge, om du i tilstrækkelig grad er dækket af den offentlige rejsesygesikring eller en privat forsikring. En rejseforsikring for hjemtransport eventuelt sygeledsagelse/tilkaldelse og hjemkaldelse anbefales på det kraftigste, da det er meget dyrt at komme på privathospital i landet og blive transporteret hjem, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Afbestillingsregler
Se reglerne herfor på DOF Travels hjemmeside www.doftravel.dk eller ring til Tirsdagsvagten. Vi beder jer være opmærksom herpå, så der ikke opstår overraskelser.

Eftermøde
Der vil blive afholdt et eftermøde, sted og dato er ikke fastlagt endnu.

Vaccinationer
Rejser til Ungarn kræver ingen særlige vaccinationer. Kontakt eventuelt egen læge eller Statens Seruminstitut.

Leder og guide
Dansk rejseleder: Lars Mogensen, Østervangsvej 71, 8830 Tjele. Telefon 86653614 / 31951805. E-mail: mogensenlars@yahoo.dk

Teknisk arrangør
Landarrangementet bliver primært arrangeret af Rob De Jung fra Farm Lator. Han vil til dels fungere som lokalguide, men lokalguider til Lille og Store Hortobagy, pusztaen, forestås af 2 lokale guider.

Bookingstatus: 
Udsolgt