Goa Indien 2 uger 3.-16. januar 2019.

Pris: 
Forventet pris: kr. 16.500 / depositum kr. 3.500/ enkeltværelsestillæg kr. 2.500.-

Lokalguider: Lloyd Fernandes og Loven Pereira

Slip for den danske vinter og nyd den eksotiske fuglerigdom i herlige omgivelser i varmen i det sydvestlige Indien. Det er ikke uden grund, at DOF Travel vender tilbage igen og igen.
Goa er en tidligere portugisisk koloni og Indiens mindste og rigeste delstat. En varieret natur med søer, vådområder, skove, rismarker og palmestrande giver et spændende og yderst forskelligartet fugleliv. Vi forventer noget over 250 forskellige arter, hvoraf bl.a. Srilanka Frogmouth, Black Eagle, Whitebellied Sea-eagle, Malabar Trogon, 3-4 arter næsehornsfugle samt flere ugler og natravne. Hertil kommer så en række solfugle, isfugle, skægfugle, biædere, hejrer, og en række arter som er faste vintergæster fra det euro-asiatiske kontinent, og som er sjældenheder herhjemme. Også aber, kæmpeegern samt krokodiller bliver der lejlighed til at opleve. Goas befolkning er i øvrigt meget imødekommende og venlig, maden billig og velsmagende.

Hotellet, Vi vil bo på et hotel i pæn standard, der ligger ganske nær stranden i grønne omgivelser i det nordlige Calangute, og rejsen arrangeres i samarbejde med bl.a. Apollo Rejser.

Turens pris ca. kr.16.500.- omfatter fly med komfortable Qatar Airways med fuld forplejning, daglige udflugter i egen bus med lokal guide der også står for morgenmaden i felten (Lloyd Fernandes). Hotel i delt dob.vær. med kvartpension, med evt. tilvalg af enk.værelse (ekstra pris for enk.vær. kr. 2.400), 2 overnatninger i bjergskov i Backwoods Camp med helpension og dermed turprogram her i 3 dage med Loven Pereira som guide. Ud over dette også en halv dag med sejltur på Zuari River. Desuden den faste DOFtravel-service, der bl.a. omfatter al nødvendig information, formøde og eftermøde samt rapport.

Hurtig tilmelding tilrådes, da turen er beregnet til 11 deltagere. Download evt. rapport fra hjemmesiden.

Bookingstatus: 
Endnu ikke åben for tilmelding