Ungarn 20.-27. maj 2018

Pris: 
ca 9.800 kr. / depositum 1.960 kr.

Forårstur til Ungarn med et varieret fugleliv og spændende naturområder, hvor du får sjælen med og kun har ét overnatningssted.

Ungarn har altid været et populært rejsemål for ornitologer, og DOF Travel har haft en del efterårsture dertil. Dette er forårstur nr. 3.

Vi skal på guidede ture og ind i hjertet af Lille og Store Hortobagy, samt Bükk-bjergene og ind i områder, som ellers ikke er forbeholdt den rejsende.

Praktiske oplysninger

Vi flyver med direkte fly København - Budapest tur/retur.

Ved ankomst til Budapest inden middag bliver vi hentet af vores bus og kørt direkte til Farm Lator, som ligger ved Bükk bjergene, knap to timers kørsel fra Budapest.
Her har vi fast bopæl hele ugen. Her er ynglende Mellemflagspætte, Hvidhalset fluesnapper, Vendehals i haven og jævnligt overflyvende Kejserørn. Derudover høres og ses Gråspætte, mange Kernebidere, m.v. I Store og Lille Hortobagy er der mulighed for Stortrappe, Triel og Ørnevåge m.m.

Farm Lator er et roligt og behageligt sted at være med venlige værter og god beværtning. På Farm Lator er der otte dobbeltværelser. Se også: http://www.farmlator.hu/

Udgangspunktet for overnatning er i dobbeltværelser. Der er kun ét enkeltværelse til disposition, som fordeles efter først-til-mølle princippet.

Afrejse fra Budapest med afgang om formiddagen, så vi ankommer til København ved middagstid.

Frokost
Vi spiser morgenmad sammen på Farm Lator og smører her hver morgen vores madpakke til dagens tur. Hver aften samles vi og spiser på Farm Lator. Her byder værten på en 3-retters menu, en lokal forret, hovedret (typisk en egnsret.) + vin og efterfølgende dessert.

Aktivitetsniveau

Der er mange muligheder for ture i nærliggende omgivelser, bl.a. til en biæderkoloni, ligesom der tilbydes fotografering fra fotoskjul.
De daglige ture er i vid udstrækning lagt an på gåture af 2-4 timers varighed.

Turens pris
Turens pris bliver ca. 9.800 kr. pr. deltager (ved 15 deltagere) i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse 760 kr. Prisen omfatter fly København-Budapest tur/retur, egen bus i Ungarn, overnatning på Farm Lator med fuld pension, for- og eftermøde, lokalguider og DOF Travel service.

Tilmelding
Tilmelding til turen kan ske ved at indbetale et depositum på kr. 1.960 til DOF Travel via hjemmesiden. Se ovenfor.

Forsikring
Inden du rejser til udlandet skal du altid undersøge, om du er dækket forsikringsmæssigt. En rejseforsikring for hjemtransport eventuelt sygeledsagelse/tilkaldelse og hjemkaldelse anbefales på det kraftigste, da det er meget dyrt at komme på privathospital i landet og blive transporteret hjem, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Afbestillingsregler
Se reglerne herfor på DOF Travels hjemmeside www.doftravel.dk eller ring til tirsdagsvagten. Vi beder jer være opmærksomme herpå, så der ikke opstår overraskelser.

For- og eftermøde
Der vil blive afholdt såvel for- som eftermøde.

Vaccinationer
Rejser til Ungarn kræver ingen særlige vaccinationer. Kontakt eventuelt egen læge eller Statens Seruminstitut.

Leder og guide
Dansk rejseleder: Lars Mogensen, Østervangsvej 71, 8830 Tjele. Telefon 8665 3614 / 3195 1805. E-mail: mogensenlars@yahoo.dk

Teknisk arrangør
Landarrangementet bliver primært arrangeret af Rob De Jung fra Farm Lator. Han vil til dels fungere som lokalguide, men guidning til Lille og Store Hortobagy puszta’en, forestås af 2 lokale guider;

 

Bookingstatus: 
Udsolgt