Tour de Jylland, august 2015

Pris: 
4700/925

DOF Travel tilbyder nu en ’stortur’ i Danmark. Vi besøger nogle af Jyllands fineste fuglelokaliteter i fem dage fra søndag den 16. august kl. 10.00 til torsdag den 20. august kl. ca. 16.00. I denne periode er der masser af fugle overalt, hvor vi kommer frem.

Med start i Århus kører vi mod Lille Vildmose, hvor vi tager os god tid til at nyde områdets unikke fugleliv.

Efter overnatning nær Vejlerne bruger vi en god del af dagen på at bese området fra de mange fine tårne og skjul. Herfra til Hanstholm-halvøen med overnatning i Hanstholm. Måske mulighed for at opleve morgentræk ved havet næste morgen.

På 3.-dagen kører vi sydpå langs Vestkysten via færgen Agger – Thyborøn. Vi besøger en række af de kendte lokaliteter, Agger Tange, Bøvling Klit, Vest Stadil Fjord og vest om Ringkøbing Fjord til den genoprettede Filsø. Overnatning i Henne-området.

Næste dag går turen til marsken via Sneum Engsø og måske en af Vadehavsøerne. Vi tager afstikkere til flere kendte sønderjyske fuglelokaliteter. Et must bliver at opleve de store flokke af vadefugle i pragtdragt, når de omkring højvande kommer helt tæt på kysten.
Overnatning i Grænseområdet.

Sidste-dagen bruges på flere sønderjyske lokaliteter, inden vi kører mod Århus, hvor turen slutter.

For alle dagene gælder, at de detailplanlægges efter vejr og vind og aktuelle muligheder for store oplevelser. Vi vil ikke love noget bestemt, men artslisten skal nok blive lang med mange spændende fugle på listen og god tid til at nyde fuglene i deres rette omgivelser.

Turens pris bliver ca. kr. 4.700, der inkluderer transport i minibus, erfarne guider, overnatning i dobbeltværelse på gode hoteller, morgenmad, middag om aftenen alle dage og sædvanlig DOF Travel-service. Ved ønske om enkeltværelse betales et tillæg på kr. 1.000. Transport mellem hjem og Århus, hvor turen begynder og slutter, er ikke inkluderet.

Tilmelding sker ved at indbetale depositum kr. 925 (ved enkeltværelse kr. 1125) på postgiro 8 07 33 33 (bankoverførsel: 4180-0008073333). Angiv dit navn, telefonnummer, e-mail-adresse og mærket ’Jylland 2015’! Telefonnummer og e-mail-adresse kan evt. angives i en e-mail til DOF Travel (travel@dof.dk).

Turen kan have 14 deltagere. Tilmelding senest 15. februar 2015.

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste