Polen-nordøst maj 2023

Pris: 
kr. ca. 9.400 / depositum kr. 1.880
OBS udsat fra 2021 og 2022.  UDSOLGT
 
Klik her for at se det detaillerede program.
Det nordøstlige Polen rummer måske den største biodiversitet i hele Europa. Vi skal opleve de næsten endeløse sumpe omkring Biebrza og Narew floderne omgivet af magre overdrev samt ind i hjertet af de store Bialowieza skove.
Området er på mange måder et billede af vores eget land og fugleverden for 100 år siden. Her er mængder af storke, sortterner, hvidvingede terner og tornskader. Engsnarrer crexer på engene. I sumpene høres savi-, flod- og græshoppesangere og den endemiske vandsanger. I skovene har vi alle europæiske fluesnappere og spætter. Og på grænsen til Hviderusland måske citronvipstjert.
Turen ligger lige i starten af trækfuglenes ynglesæson, hvor vi har chancen for at finde flest arter. På turen skal vi gerne se sorte storke, spillende tredækkere, begge skrigeørne, hærfugle og måske biædere. Vi skal ind og opleve en tidlig morgen i urskoven. Vi skal lede efter hvidryggede og tretåede spætter, gråspætter, alle fire flagspætter samt spurveugle. Og vi prøver at finde de vilde bisoner i lysningerne.
Turen bliver ikke kun intense naturoplevelser, men også et indblik i den polske historie og kultur. Vi skal bo på to dejlige nyindrettede hotelpensioner bygget som de gamle storbondegårde og placeret midt i naturen.
Niels Riis har rejst meget i områderne og vil være vores guide og tolk. Han leder turen sammen med den erfarne turleder Erling Krabbe. Hertil kommer lokale guides med kendskab til de sidste nye fund.
Turens pris er foreløbigt fastlagt til kr. 9.400 for de 8 dage. Prisen dækker fly, bus, hotel i dobbeltværelse med fuld pension (merpris for enkeltværelse kr. 900), for- og eftermøde samt rapport mm. 
 
Tilmelding og registrering sker via hjemmesiden (se i starten af denne annoncering) ved at indbetale et depositum på kr. 1.880 pr. deltager. Noter venligst fulde navn, som anført i passet. Endelig pris og dermed restbeløb vil blive opkrævet 4 måneder før turens start. Tillæg for evt. eneværelse betales samtidig med restbeløbet.
 
Deltagerantallet er begrænset til 15.
Bookingstatus: 
Udsolgt, mange på venteliste