NV-Indien ca. 27. december 2015 – ca. 18 januar 2016, ca. 23 dage

Pris: 
ca. 36.000 DKK

Lokalguide: Dygtig og kompetent lokalguide er inkluderet i turen.

Er du til rovfugle, halvtamme eksotiske småfugle, store kattedyr, ørken, skove, høje bjerge og masser af fotomuligheder, så er denne tur til NV-Indien tilpasset dine høje forventninger. DOF Travel byder igen på tur til denne fantastiske del af Indien. På de 22 dage vil vi besøge mange forskellige lokaliteter og biotoper, fra ørken, buskstepper, floder, skove til de høje bjerge på kanten af Himalaya.

Turen går bl.a.til

Velavadar
med overnattende kærhøge i tusindvis.
Gir med de sidste indiske løver.
Greater og Little Rann of Kutch med traner, trapper, pelikaner, flamingoer, sandhøns, lærker m.m..
Nainital med de høje bjerge og mange eksotiske småfugle, fasaner og gribbe.
Corbett med tiger, elefanter og mængder af fugle.
Chambal River med Saksnæb, krokodiller og måske floddelfin.
Bharatpur med masser af vandfugle, rovfugle og overvintrende småfugle og
det majestætiske Taj Mahal som turens kulturelle indslag.

Der vil blive holdt et højt aktivitetsniveau på hele turen, og vi forventer at se omkring 350-400 fuglearter og rigtigt mange pattedyr.

Detaljeret turprogram kan ses ved at klikke her

Turens pris forventes at blive ca. 36.000 kr. ved nuværende kurser, flypriser og et deltagerantal på 12, og vil inkludere alle flyvninger, transport og overnatning i dobbeltværelse. Endvidere fuld pension, alle indgange til nationalpaker og ture som skitseret i det detaljerede program og almindelig DOF Travel-service. Men ikke visum til Indien og ekstra drikkevarer.
Tilmelding sker ved at betale et depositum på kr. 7.200 pr. person til DOF Travel på giro 807 3333 eller bankoverførsel reg.nr. 4180 konto 000 807 3333 eller på check mærket NV-Indien. Turen er begrænset til 12 deltagere, og erfaringen fra sidst viser, at den hurtigt bliver overtegnet.

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste