NØ-Indien ca. 12. april til 1. maj 2019, med mulighed for 7 dages forlængelse

Er du til rovfugle, tamme eksotiske småfugle, store kattedyr, næsehorn, vandbøfler, elefanter, åbne græssletter, urørte skove og de høje bjerge og masser af foto-muligheder, så er denne tur til NØ-Indien tilpasset dine høje forventniger.

DOF Travel byder igen på tur til denne fantastiske del af Indien. På de 17 dage vil vi besøge mange forskellige lokaliteter og biotoper, fra græssletter, floder og floddale, til urørte skove og de høje bjergpas i Himalaya. Turen går bl.a. til Dibra Saikhowa, Kaziranga, Eagle Nest, Dirang og Namira. Dibra Siakhowa og Kaziranga med de store Pattedyr, som Tiger, Elefanter og Næsehorn og fugle som Bengal floricans, Spot-billed pelikan, diverse hejrer, storke, isfugle, Swamp francolin, Marsh babbler, Rufous-vented Prinia, Laughingtrushes, m.m. Eaglenest og Dirang med de fantastiske bjergskove og de høje sneklædte bjergpas og masser af eksotiske småfugle som f.eks. Bugun Liocichla, Grandala, Beautiful Nuthatch og Fire-tailed Myzornis og et væld af fasaner som Blyths og Temmincks Tragopan, Himalayan Monal, Snow Partridge, Blood Pheasant, m.m. Namira med mængder af fugle og dyr som White-winged duck, Ibisbill, Blyth´s Kingfischer, Capped Langur, Krokodiller og masser af andre vand- og rovfugle samt overvintrende småfugle.
Der vil blive holdt et højt aktivitetsniveau på hele turen, og flere overnatninger vil være relativt primitive, men i faste og gode telt-camps. Vi forventer at se omkring 350-400 fuglearter og rigtig mange spændende og spektakulære pattedyr. Der benyttes lokalguider på turen.

Der arbejdes desuden på en 8 dages forlængelse til Mishmi Hills, hvor prisen på forlængelsen bliver ca. 9.200 kr.

Detaljeret turprogram kan ses på DOF Travels hjemmeside ved at klikke her.

Pris for grundturen i dobbeltværelse er ca. kr. 44.000.
Enkeltværelsestillæg for grundturen er kr. 5.200.

Pris for grundturen + 8-dages forlængelse til Mishmi Hills er ca. kr. 53.200.
Enkeltværelsestillæg for grundturen + 7-dages forlængelse er kr. 7.200.

Priserne gælder ved de nuværende valutakurser, flypriser og et deltagerantal på 12.

Priserne inkluderer alle flyvninger, transport og overnatning i dobbeltværelse/teltcamps i NØ-Indien, fuld pension, alle indgange til nationalpaker og ture som skitseret i det detaljerede program og alm. DOF Travel-service, men ikke visum til Indien og alkoholiske drikkevarer.

Tilmelding sker via hjemmesiden ved at lade sig registrere og betale et depositum på 20% af prisen, dvs. kr. 8.800 pr. person for grundturen og kr. 10.640 per person for grundtur + tillægsuge. Turen er begrænset til 12 deltagere, og erfaringen fra sidst viser, at den hurtigt bliver overtegnet.

--------------

Rejsebestemmelser – NØ-Indien – april 2019
For denne rejse er der skærpede rejsebestemmelser pga. bestilling og sikring af fly- og hotelreservationer og dermed turens gennemførelse.

1. Bestilling
Rejsen udbydes til en foreløbig pris. Bestilling fra deltagere er først gyldig, når DOF Travel har modtaget det for turen angivne depositum. Betaling af depositum sker via hjemmesiden med Dankort med opgivelse af navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, angivelse af ønske om enkeltværelse, samt evt. navne på yderligere deltagere.
2. Pris
Senest 7 måneder før afrejsedatoen skal DOF Travel skriftligt meddele deltagerne den endelig pris på rejsen. Hvis den endelige pris er mere end 10% højere end udbudsprisen, har de tilmeldte ret til (skriftlig) afbestilling indtil to uger efter at meddelelse om endelig pris er givet. Ved sådan afbestilling tilbagebetaler DOF Travel det indbetalte beløb uden fradrag.
3. Restbetaling
40% af turens udbudspris skal være indbetalt til DOF Travel senest 7 måneder før afrejsedatoen. Restbeløbet skal være DOF Travel i hænde senest 4 måneder før afrejsedatoen.
Restbetaling skal ske ved bankoverførsel til reg.nr. 8401 konto 0001046418 til DOF Travels adresse. Angiv rejsenummer 660 og årstal.
4. Afbestilling
Afbestilling skal ALTID ske SKRIFTLIGT til DOF Travel.
a. Ved afbestilling mere end 9 måneder før afrejse tilbagebetales det indbetalte beløb med et fradrag af kr. 300 pr. person.
b. Ved afbestilling mellem 9 måneder og 8 måneder før afrejse tilbagebetales det indbetalte beløb med fradrag af depositum.
c. Ved afbestilling mellem 8 måneder og 7 måneder før afrejse tilbagebetales det indbetalte beløb med et fradrag af 30 % af turprisen. Hvis det indbetalte beløb er mindre end 30 % af turprisen, vil DOF Travel opkræve det manglende beløb.
d. Ved afbestilling senere end 7 måneder før afrejse tilbagebetales der ikke. Hvis det indbetalte beløb er mindre end turprisen, vil DOF Travel opkræve det manglende beløb.

5. Forsikringer
Forsikringer indgår ikke i turprisen. DOF Travel anbefaler deltagerne at tegne afbestillingsforsikring og rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring, hvis de ikke er dækket af andre forsikringer.

6. Aflysning
DOF Travel kan aflyse rejsen indtil 45 dage før afrejse i tilfælde af meget lav deltagertilmelding. DOF Travel kan også aflyse rejsen, hvis uventede ændringer på turmålet, f.eks. af sikkerhedsmæssig karakter, vanskeliggør rejsen i væsentlig grad. I tilfælde af aflysning på DOF Travels foranledning vil det fulde indbetalte beløb blive tilbagebetalt.

7. Bidrag til international fuglebeskyttelse
Prisen på rejsen inkluderer et bidrag til international fuglebeskyttelse på kr. 100 pr. deltager. Pengene kan gå til projekter over hele verden og fordeles af DOF’s internationale udvalg.

8. Bidrag til modvirkning af klimaforandringer
DOF har bestemt, at for at modvirke klimaforandringer på grund af udledning af kuldioxid (CO2) ved DOF’s rejseaktiviteter, skal der reserveres et beløb af hver rejses pris til projekter, der har til formål at neutralisere virkningerne af CO2-udledning. DOF’s hovedbestyrelse bestemmer, hvilke projekter, pengene skal anvendes til. Beløbet for denne rejse er kr. 600 pr. deltager.

Bookingstatus: 
Stadig ledige pladser