Goa, Indien 4. til 17.december 2014

Pris: 
Pris: ca. 13.600 / 1.600

Lokalguider: Lloyd Fernandes og Loven Pereira

Tag en pause i juleræset, og nyd den eksotiske fuglerigdom i herlige omgivelser i varmen i det sydvestlige Indien. Det er ikke uden grund , at DOFtravel vender tilbage igen og igen. Mod de oprindelige planer lod vi os da også overtale til alligevel at sætte Goa på programmet i år, selv om annonceringen derfor nu er lidt sent ude.

Goa er en tidligere portugisisk koloni og Indiens mindste og rigeste delstat. En varieret natur med søer, vådområder, skove, rismarker og palmestrande giver et spændende og yderst forskelligartet fugleliv. Vi forventer noget over 250 forskellige arter, hvoraf bl.a. Srilanka Frogmouth, Black Eagle, Whitebellied Sea-eagle, Malabar Trogon, 3-4 arter næsehornsfugle samt flere ugler og natravne. Hertil kommer så en række solfugle, isfugle, skægfugle, biædere, hejrer, og en række arter som er faste vintergæster fra det euro-asiatiske kontinent, og  som er sjældenheder herhjemme. Også bl.a. aber, kæmpeegern samt krokodiller bliver der lejlighed til at opleve. Goas befolkning er i øvrigt meget imødekommende og venlig, maden billig og velsmagende.

Hotellet, Chalston Beach, er af en pæn standard og ligger ganske nær stranden i grønne omgivelser i det nordlige Calangute, og rejsen arrangeres i samarbejde med bl.a. Apollo Rejser.

Turens pris  kr. 13.600.- omfatter fly med komfortable Qatar Airways med fuld forplejning, daglige udflugter i egen bus med lokal guide (den snart legendariske Lloyd Fernandes) der også står for morgenmaden i felten. Hotel i delt dob.vær. på kvartpension,  med evt. tilvalg af enk.værelse (ekstra for enk.vær. kr. 1.850.-), 2 overnatninger i bjergskov i Backwoods  Camp med helpension og dermed turprogram her i 3 dage med Loven Pererira som guide. Ud over dette også  en halv dag med sejltur i på flod.
Desuden den faste DOFtravel-service, der bl.a. omfatter al nødvendig information, formøde og eftermøde samt rapport.

Tilmelding sker ved at indbetale depositum  kr. 1.600.- pr. person  (dobbeltværelse) til DOFtravel, som angivet under "rejsebestemmelser" i spalten til venstre. Husk venligst at angive Goa, fulde navn (navne), adresse, email-adresse og telefonnummer. Hvis der mangler plads til alt ved  bankoverførsel, så send en supplerende mail til travel@dof.dk.

Enkeltværelse: Der er på forhånd bestilt et begrænset antal enkeltværelser, og  bemærk at depositum her er kr. 2.450  (med den samlede pris 15.450). Angiv det, hvis du er indstillet på dobbeltværelse, hvis enkeltværelser er udsolgt.

Hurtig tilmelding tilrådes, da turen er beregnet til 11 deltagere.

Download evt. rapport fra tidligere ture på vores hjemmeside, senest var det turen før jul sidste år her
Supplerende information hos Søren på 4042 3126 (også gerne SMS) eller hos Tirsdagsvagten.

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste