Georgien – ”The Big Five”, Kazbegi og det sydlige Georgien, 5. - 12. maj 2019

Pris: 
11.600 kr. pr. deltager / enkeltværelsetillæg 2.000 kr. / depositum 2.300 kr.

Med sin placering øst for Sortehavet ligger Georgien på grænsen mellem Europa og Asien. Det er et land med en storslået og varieret natur fra de kolde, høje bjerge i nord til de tørre, varme stepper i syd. De fleste fuglefolk tager til Georgien for at se ”the Big Five” det vil sige Kaukasisk Kongehøne, Sort Urfugl, Güldenstadts Rødstjert, Stor Karmindompap og Bjerggransanger. Det vil også være vores mål for de tre første dage, som vi tilbringer i bjergene omkring Stepantsminda, hvor vi også håber at kunne se Lammegrib, Kejserørn, Murløber og Rødpandet Gulirisk.

Derefter kører vi sydpå, og med udgangspunkt i Tbilisi vil vi udforske områderne omkring grænsen til Aserbajdsjan med besøg ved blandt andet David Gareji Monastery, Kapatadze Lake, Sakhare Lake og Jandara Reservoir. Her kigger vi blandt andet efter Grønsanger, Hætteværling, Jomfrutrane, Sort Frankolin, Chukarhøne, Rustand, Armensk Måge, Steppeørn, Lille Skrigeørn, Klippespætmejse, Rosenstær, Hvidrygget Stenpikker, og hvis vi er rigtigt heldige også Hvidhals og Krüpers Spætmejse.

På turen bor vi på to forskellige hoteller, et i Stepantsminda og et i Tbilisi. Der vil være et højt aktivitetsniveau på turen, lange gåture, og I skal regne med at være i felten fra tidlig morgen til sen aften. Desuden kan vejret være en udfordring, både med kulde i bjergene samt sol og varme i den sydlige del af landet. 
Turen vil foregå i minibus med chauffør, hvorfor der kun er plads til 14 deltagere. Turen pris bliver ca. 11.600 kr. Ved bestilling af enkeltværelse vil der være et tillæg på 2.000 kr.

Prisen omfatter fly, transport i minibus, overnatning i dobbeltværelse og mad (dog vil deltagerne selv skulle købe frokost og aftensmad på rejsedagene).
Tilmelding skal ske ved at indbetale depositum på 2.300 kr. pr. person via hjemmesiden.

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste