Florida 2 uger omkring påske 2014

Pris: 
Kr. 21.000 / depositum kr. 2.100 eneværelsestillæg kr. 5.900

Detaljeret dag til dag program for hele turen kan rekvireres hos Tirsdagsvagten, turlederen, under 'program' nederst i annoncen eller her

DOF Travel har nu fornøjelsen at tilbyde en tur til Florida med de legendariske Everglades sumpe og et fantastisk rigt dyre- og fugleliv. Sidste gang DOF arrangerede tur hertil var i 2000, og nu er tiden kommet igen!
Florida er et paradis for fuglekiggere, da der overalt er korte afstande til naturen, og sumpe, søer, skove og prærie samt en meget lang kystlinje udgør en stor del af statens arealer. Der er desuden et rigt dyreliv, som giver chancer for at se fx Vaskebjørn, Flod-Odder, Opossum, Manatee (Søko) og store mængder Alligatorer.

Turen er lagt omkring påskens helligdage, så man med brug af en uges restferie kan få to hele ugers oplevelser. Vi besøger en perlerække af kendte lokaliteter såsom Everglades, The Keys, Merrit Island, Sanibel Island og de åbne vidder i det indre af staten ved Kissimee prærien.

Udover en meget stor artsliste af fugle, der kan ses året rundt, så ligger Florida samtidig som et vigtigt springbræt for kontinentets trækfugle ud og hjem fra vinterkvarterne. Turen er lagt i april, hvor chancerne for at finde et væld af forskellige trækfugle vil være til stede under hele opholdet.

Vi kan forvente ca. 200 arter på turen. Et udpluk af de spændende arter som vi vil få mulighed for at opleve er Kalkun, Brun Pelikan, Amerikansk Fregatfugl, Anhinga (Slangehalsfugl), Limpkin, Rosa Skestork, Amerikansk Skovstork, Swallow-tailed Kite, Snegleglente, Caracara, Hvidhovedet Havørn, Prærietrane, White-crowned Pigeon, Bæltestødfisker, Pileated Woodpecker (en fætter til den vist nok uddøde Elfenbensnæbbet Spætte), Florida Scrub Jay, Kardinal - foruden amerikanske hejrer, vadefugle, duer, spætter, sangere, vireo’er og meget andet.

Florida er helt afgjort et sted, som man får lyst til at besøge mange gange!

Turens pris bliver ca. 21.000 kr. baseret på overnatning i dobbeltværelser og den nuværende dollarkurs samt kendte skatter, afgifter og brændstofpriser.
Prisen omfatter al flytransport, billeje og brændstof, alle overnatninger, kvartpension (morgenmad), udflugt med airboat ind i Everglades-sumpene, indgangsafgifter ved besøg i nationalparker, broafgifter og almindelig DOF service, herunder for- og eftermøde samt turrapport.

Tilmelding til turen sker ved at indbetale depositum på kr. 2.100 til DOF Travels girokonto 8073333 eller via netbank 4180 - 0008073333 mærket ”Florida”.

Bookingstatus: 
Stadig ledige pladser