Bolivia 18 dages grundtur + ekstra uge / september 2014

Pris: 
Se annonceteksten herunder

Foto: Andesbjergene er hjemland for den sjældne Andeskondor

Vi gør nu klar til DOF Travels anden tur til Bolivia. Seneste tur var i 1999 (se rapporten på DOF Travels hjemmeside). På turen fra byen Santa Cruz til La Paz får vi alt det bedste af Bolivia på én tur. Vi starer i lavlandet og slutter af i de høje Andesbjerge, hvilket sikrer os en en god akklimation, når vi slutter rejsen i Bolivias hovedstad La Paz, som er verdens højst beliggende hovedstad i 3600 meters højde. Bolivia ligger i flere klimatiske zoner lige fra det tropiske og subtropiske til det alpine i Andesbjergene.
Enhver, der er rimeligt mobil, kan deltage på denne tur. Vi sørger for, at vi får tilpasset os højderne, så vi er rustet til ophold i de høje bjerge. Tal eventuelt med din læge herom.
Aktivitetsniveauet på turen vil være højt, men det bliver ikke en trekking-tur. Typisk vil vi se på fugle langs veje, og tage små vandreture ind i områderne nær vejen. Da fuglene er mest aktiv om morgenen, vil vi stå tidligt op. Senere på dagen kan vi skrue tempoet lidt ned, specielt hvis solen skinner, da fugleaktiviteten i så fald daler tilsvarende. Da vi hovedsageligt overnatter samme sted 2-3 dage, så giver det mulighed for at ”stå af turen”, hvis man trænger til et pusterum fra det intensive fuglekikkeri.
Vi bor på generelt gode hoteller – i gennemsnit 3-stjernede. Vi har valgt overnatningssteder, som er i bekvem nærhed til de lokaliteter, vi skal besøge. Det indebærer, at nogle overnatningssteder vil være simple hoteller, men som nævnt ovenfor, velegnede til fuglefolk.
Ekstra uge: Synes du, at man lige så godt kan få endnu en uges fugletur i skønne omgivelser, når du alligevel er fløjet så langt, så giver vi dig mulighed for at deltage i en ekstra uge sydøst for Santa Cruz til de bedste områder i Chaco Woodland, herunder lokaliteter nær grænsen til Paraguay. Herudover vil vi besøge Carrasco National Park, hvor vi skal til en grotte med Oilbird (Fedtfugl), ligesom vi vil besøge spillepladser (leks) for Andean Cock-of-the-rock (Rød Klippehane) og Amazonian Umbrellabird (Pragtparasolfugl). Ekstraugen vil – efter grundturens mere intensive fuglekikkeri – foregå i et mere adstadigt tempo.
Priser grundtur:
Turens pris for grundturen på 18 dage er udregnet til 32.000 kr. ved 10 deltagere udfra gældende kurser, brændstofs- og hotelpriser. Tillæg for enkeltværelse 3.900 kr. Prisen omhandler al transport (flyrejse og lokal transport med minibus), alle overnatninger i hoteller/haciendaer i dobbeltværelser, alle måltider (bortset fra dem, som ikke er anført i dag-til-dag programmet), flaskevand til måltider og under dagens ture, heltids-guide fra Seriema Nature Tours samt DOF Travel guide og almindelig DOF-service.
Du kan allerede nu sikre dig en plads på grundturen på 18 dage ved at indbetale et depositum på kr. 3.200 til DOF Travel. Betaling kan ske på postgiro 8 07 33 33 eller bankoverførsel på konto 4180-0008073333 eller pr. check til DOF Travels adresse. Angiv navn og rejsemål ”Bolivia”.  
Priser grundtur + ekstra uge
Ønsker du at deltage i ekstra-ugen, så er tillægsprisen 9.000 kr. (ved 6 deltagere), hvilket indebærer, at den samlede pris for grundtur og ekstra uge i alt bliver 41.000 kr. Indbetalingen af depositum bliver herefter 4.100 kr. Mærk din indbetaling ”Bolivia + ekstra uge”.  Enkeltværelse på ekstra-ugen koster 1.400 kr.
Læs mere om turen
Se den uddybende turbeskrivelse for såvel grundtur som ekstrauge, og dag-til-dag programmet med en oplistning af de mest spændende arter fra vores lokale agent Seriema Nature Tours via dette link:
 

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste