Andalusien og Extremadura 28. april til 7.maj 2014 samt ekstratur 21.april til 30.april 2014

Pris: 
ca 12.000 / 1.200


Turen med Arne og Morten er fra 28.april til 7.maj 2014.

En fantastisk tur til to af de bedste fugleområder i Spanien. Vi starter turen i Andalusien med Coto Doñana National Park som hovedattraktion med masser af vand- og vadefugle. Arter som Sort Ibis, Flamingo, Hvid stork, Stylteløber, Korttået lærke, Triel, Spidshalet sandhøne, Sultanhøne, hejrer og med lidt held den sjældne Kamblishøne, findes i området.

Vi fortsætter til Monfragüe National Park i Extremadura, som har en af de mest imponerende rovfuglebestande i Europa. Extremadura har meget at tilbyde fuglekikkere, masser af forskellige landskabstyper og mange spændende fuglearter. Arter som Spansk kejserørn, Høgeørn, Slangeørn, Ådsel-, Gåse- og Munkegrib, Rød, Sort og Blå glente, Lille tårnfalk, Hedehøg, Dværghornugle, Kirkeugle, Sort stork, Ellekrage, Biæder, Hærfugl, Triel, Skadegøg, Blåskade, Sorthovedet sanger, Provencesanger, Sydlig stor tornskade og Blådrossel ses i området i pæne antal. Desuden går turen over stepperne ved Belén, hvor vi kommer tæt på imponerende fugle som Stortrappe, Dværgtrappe, Spidshalet og Sortbuget sandhøne.

Vi planlægger at stå tidligt op, så vi kan udnytte den bedste tid på døgnet til fugleobs, nemlig om morgenen. Herved kan vi bedre tillade os lidt afslapning om eftermiddagen, specielt hvis det er varmt.

I Andalusien skal vi bo i El Rocío, den charmerende pilgrimsby med sandgader, og i Extremadura skal vi bo i vel nok områdets kønneste by, Trujillo, der har en gammel bydel med mange storkereder og en borg med ynglende Lille tårnfalk. Turen vil foregå i to minibusser hvorfor der kun er plads til 14 deltagere.

Turens pris er endnu ikke fastlagt, og vi forsøger at holde den under 12.000 kr., afhængigt af flyprisen. Prisen omfatter fly, overnatning i dobbeltværelse, morgenmad, lokal transport, turrapport samt for- og eftermøde.

Tilmelding skal ske ved at indbetale depositum kr. 1.200 pr. person (ved ønske om enkeltværelse vil der komme et tillæg) til bank: reg. nr. 4180, konto 0008073333 mrk. ”Extremadura 2014” til DOF Travel. Angiv venligst e-mail adresse og telefonnummer. Husk at angive dit navn præcis, som det står i dit pas!

Turen blev hurtigt voldsomt overtegnet, hvorfor DOF Travel er i færd med at arrangere en ekstratur. Datoerne for ekstraturen bliver afrejse 21. april og hjemkomst 30. april. Ledere på ekstraturen bliver Stefan Stürup og Jens Ballegaard.

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste