Anatolien (Tyrkiet) 18.-25. april 2015

Pris: 
11.500

DOF Travel tilbyder som noget nyt en tur med fokus på det centrale Anatolien, i omegnen af Ankara.

Turen vil fokusere på skovområderne i den nordlige del af Anatolien, søer og vådområder i den centrale del og de alpine områder omkring Aladaglar/Taurus bjergene.

Lokalguide er Silas Olofson. Her er chancen for en god tur til det centrale Tyrkiet med en dansk lokalguide.

Vi begynder turen i Ankara og bevæger os i løbet af de 8 dage rundt nord, øst og syd for Ankara. Vi skal bl.a. besøg lokaliteter ved byerne Beypazari, Ankara, Mogan, Kozanli, Kulu og Goreme. Bemærk at vi skal køre meget og at vi skifter hotel næsten hver dag.

På turen forventer vi at stifte bekendtskab med en lang række arter vi normalt ikke ser på vore europa-ture, såsom Krüper's Spætmejse, Grøn Sanger, spætter, Kejserørne, Ørnevåger og Munkegribbe. Med lidt held vil Lammegrib også kunne ses. Hvidhals, Hvidrygget Stenpikker, Ellekrage og Rustand - plus en lang række arter som også ses i Sydøst-europa.  Den næstsidste dag bliver vi transporteret med traktor langt op i højderne. Her vil vi bruge formiddagen på at lede efter arter som Kaspisk Kongehøne, Kaukasisk Jernspurv, Karmosinfinke, Alpejernspurv, Snefinke, Rødpandet Irisk og meget mere.

Turens pris ved 10 deltagere forventes at blive ca. kr. 11.500, hvilket inkluderer fuld pension (ikke drikkevarer), fly København-Ankara og retur fra Kayseri lufthavn via Istanbul til København, transport i minibuser og traktor i Tyrkiet, overnatning på gode hoteller i dobbeltværelse samt et par dage på pension Safak Pension, Camardi, plus for- og eftermøde. Enkeltværelsestillæg ca. kr. 2.300.

Tilmelding kan ske ved indbetaling af depositum på kr. 1.150 pr. person til DOF Travel. Betaling kan ske på postgiro 8 07 33 33 eller bankoverførsel på konto 4180-0008073333. Angiv navn, telefonnr., mailadresse og rejsemål: ”Anatolien 15”.

Bookingstatus: 
Udsolgt