Sydamerika -Argentinas nordl. del okt 2022

Pris: 
ca. kr. 50.000

Argentinas nordlige del ultimo oktober 2021 er udsat til 2022

Er du til Flamingoer, Kondorer, Kolibrier, Tukaner, og et væld af tamme eksotiske småfugle, åbne vidder med græssletter, urørte skove, høje bjerge og masser af fotomuligheder, så er denne tur til det norlige Argentina tilpasset dine høje forventniger. DOF Travel byder igen på tur til denne fantastiske del af verden. På de 16 dage vil vi besøge mange forskellige lokaliteter og biotoper, fra græssletter, floder og floddale, til urørte skove, saltsøer og de høje bjergplateauer i Andesbjergene, og sidst men ikke mindst et par besøg ved det storslåede Iguazu-vandfald.

Der vil blive holdt et højt aktivitetsniveau på hele turen. Vi forventer at se omkring 350-400 fuglearter og flere spænende og spektakulære pattedyr. Af fuglearter er det bl.a. tre arter Flamingoer, Andeskondor, Puna Rhea, flere Tinamouer, Andean Avocet, Rufous-throated Dipper, Golden-collared Macaw; Burrowing Parrot, Blue-fronted Parrot, Wedge-tailed Hillstar, Plowercrest, Toco og Red-breasted Tucan, Sandy Gallito, White-tipped Plantcutter, White-throated Cacholote, Tucuman Mountain-finch, Yellow-striped Brush-finch og meget mere.

Detaileret dag til dag turprogram er nu tilgængelig og kan ses her. Der vil blive benyttet lokalguider.
---
Turens pris forventes at blive ca. kr. 50.000 ved nuværende kurser, flypriser og et deltagerantal på 12 og vil inkludere alle flyvninger (København-Buenos Aires retur + 3 indenrigsflyvninger), transport og overnatning i dobbeltværelse i Argentina, fuld pension, alle adgange til nationalparker og ture som skitseret i det detaljerede program og alm. DOF Travel-service. Men ikke personlige fornødenheder og alkoholiske drikkevarer.

Bookingstatus: 
Endnu ikke åben for tilmelding