Skotland – 19. til 27. juli 2014

Pris: 
ca 13,800

 Pris: ca. dkk 13.800 v/12 deltagere og ca. dkk 13.100 v/14 deltagere / depositum dkk 900

Udover Morten Leisvig fra DOF Travel tilknyttes den skotske ornitolog Russell Nisbet under hele turen. Russell var også lokalguide på de seneste 2 ture i henholdsvis 2004 og 2008, se rapporter på hjemmesiden.

Vi besøger på denne rundtur i det nordvestlige Skotland flere af landets bedste og smukkeste fugleområder bl.a. Handa Island.

Vi bor på Bed & Breakfast og har bus med på hele turen. Om vi flyver til Edinburgh eller Glasgow er endnu ikke afklaret, men efter ankomst til Skotland mødes vi med Russell og bussen og kører med stop et par steder mod området ved Fort William, der bliver turens egentlige startsted.

Dag 2 kører vi langs søerne mod Inverness med stop flere steder.
Dagen efter benyttes til en rundtur i området omkring Moray Firth, Beauly Firth og Cromarty Firth.
Dag 4 kører vi til Dornach Firth og besøger evt. et distilleri inden vi når vestkysten og Ullapool. Dagen efter rundtur i nærområdet bl.a. til Inverpolly og Ben Mor Coigach.
Dag 6 tager vi til Handa Island en kystnær ø hvor der er registreret mere end 170 arter. Øen er et naturreservat administreret af SWT. Er tiden til det, besøges yderligere en lokalitet inden vi returneret til Ullapool.
Dag 7 kører vi til Oban med flere stop undervejs.
Dag 8 er sat af til dagtur til Mull, en bjergrig ø med mulighed for bl.a. kongeørn, havørn, fjeldrype og grouse.
Sidste dag køres retur til enten Edinburgh eller Glasgow for hjemrejse.

Der tages forbehold for prisen, da tider og priser på fly endnu ikke er fastlagt.

Turens pris dækker fly, al bustransport i Skotland, overnatning i dobbeltværelse med helpension, turrapport samt alm. DOF Travel service. Tilmelding sker ved at indbetale et depositum på kr. 900 pr. deltager på giro 807 3333 eller bankoverførsel til reg. 4180 konto 000 807 3333 eller på check. Mærk i alle tilfælde ”Skotland 2014” ved tilmelding.

Bookingstatus: 
Udsolgt, men få eller ingen på venteliste