Det sydlige Ecuador 15 dage marts 2022

Pris: 
ca. kr. 38.000 / ved 10 deltagere ca. kr. 34.500 / Depositum 6.900 kr

AFLYST.

Vi vil på denne tur prøve at holde priserne nede ved selv at stå for ledelsen af turen og undgå et ekstra led fra lokale firmaer. Vi har begge stor erfaring med denne del af Ecuador og har opholdt os der i måneder gennem flere besøg. Så hvis du er til farverige kolibrier og spraglede tangarer samt smukke og storslåede regnskovsbiotoper, så er denne tur måske noget for dig.

På trods af sin lille størrelse er Ecuador et af verdens mest fugleartsrige lande. DOF Travel byder igen på tur til denne fantastiske del af verden og fokuserer denne gang på landets sydlige del. Her findes et væld af fugle med lille udbredelse, som ikke kan ses andre steder. Specielt bør nævnes El Oro Parakeet, Rainbow, Starfrontlet, Violet-tailed Sylph, Violet-throated Metaltail, Spangled Coquette, Jocotoco Antpitta og Long-wattled Umbrellabird. De fleste med gode fotomuligheder. Af andre særprægede arter, der er typiske for Ecuador, bør nævnes Sword-billed Hummingbird, Ecuadorian Hillstar, Gray-breasted Mountain-Toucan, Undulated Antpitta, Chestnut-naped Antpitta, Ocellated Tapaculo, Andean Cock-Of-The-Rock, Barred Fruiteater, Red-crested Cotinga. Over 16 dage vil vi besøge mange forskellige lokaliteter og biotoper, så som tågeskov, tørskorv, elfinskov, polylepis og tierra firme (lavlandsskov).

Detaljeret dag til dag turprogram

Turens pris forventes at blive ca. kr. 38.000 ved 10 deltagere og ca. kr. 34.500 ved 12 deltagere ved nuværende valutakurser.
Prisen forudsætter, at vi kan få værelserne fyldt op. Der vil ikke være mulighed for enkeltværelse. Vi vil justere blandt de sidste tilmeldte, således at værelserne kan besættes fuldt ud.
Prisen vil inkludere alle flyvninger, transport og overnatning i dobbeltværelse, fuld pension, alle indgange til nationalparker, drikkepenge vedrørende turafholdelse, ture som skitseret i det kommende program og alm. DOF Travel service, men ikke personlige fornødenheder og alkoholiske drikkevare. Rejsebetingelser ifølge DOF Travels regler.

Program: 
Bookingstatus: 
Aflyst