Forårs trækfugletur til Israel - Eilat / marts 2018 / 1 uge

DOF Travel udbyder sin tredje tur til Eilat i Israel, en uge sidst i marts 2018.
Vi skal tilbringe ugen i Eilat og omegn. Det er nok det allerbedste forårstræksted i Europa (VP). Vores hotel er beliggende i Eilat, ikke lagt fra den kendte lokalitet ”Nordstranden”, hvor fra morgenobsen tit vil foregå.

Marts er nok den bedste måned at se på fugle i Israel. Det nordgående træk er i fuld gang, standfuglene yngler og synger og der er stadig overvintrende fugle. Udover at have et stort antal ynglende arter, ligger Israel også på en af de største trækruter i verden. Millioner af fugle af et trecifret antal arter trækker gennem Israel forår og efterår, og ved Eilat, som ligger i nordenden af Rødehavet, koncentreres fugletrækket enormt.

Israels placering på verdenskortet forbinder tre store kontinenter, Afrika, Europa og Asien. Israel er den nordlige grænse for afrikanske fuglearter som Levantbulbul, Palestinasolfugl, Arabisk Larmdrossel, Lille Grøn Biæder og Namaqua Due, den sydlige grænse for de europæiske arter som finker, krager mv. og den vestlige grænse for fascinerende asiatiske arter. Læs mere ....